OTKUP AUTOMOBILA nOVI SAD

  • Otkup automobila u Novom Sadu je naša specijalnost već duži niz godina.

Prilikom otkupa vozila nije nam bitno godište Vašeg automobila (ne stariji od 1998) , broj pređenih kilometara, marka i model automobila, da li ide na dizel, benzin ili ima plin, niti stanje u kome se automobil nalazi: staro, novo, ispravno/neispravno, havarisano vozilo..

Dolazak i procena vrednosti automobila na licu mesta, na teritoriji grada Novog Sada i okoline do 50 km je potpuno besplatna.

Polazeći od činjenice koliko prodaja starih i havarisanih automobila može da bude naporan proces koji oduzima dosta vašeg vremena, nudimo brz i efikasan način da prodate automobil koji Vam samo zauzima mesto.

Odmah po Vašem pozivu na naš broj telefona +381 64 92 99 888, dolazimo do vas i vršimo procenu vrednosti automobila, vršenje procene vozila je totalno besplatna.

Jedna od prednost koju Vam nudimo prilikom otkupa automobila jeste isplata novca odmah. Naravno, ukoliko Vam odgovaraju ponuđeni uslovi i odlučite se da prihvatite ponudu,ali mi Vam nudimo najrealniju i najbolju cenu u gradu! Papirologija i troškovi prevoza prepustite nama.

Kakve automobile otkupljujemo u Novom Sadu i okolini?

  • Stariji / noviji automobili
  • ispravne / neispravne automobile
  • Registrovane ili neregistrovane automobile
  • Havarisane / oštećene automobile 
  • Osigurane ili neosigurane automobile
  •  

Kada su u pitanju marke automobila, otkupljujemo sve marke:

Mercedes, BMW, Audi, Subaru, Opel, Renault, Citroen, Volkswagen, Fiat, Suzuki, Mazda, Dacia, Alfa Romeo, Kia, Nisan, Seat, Smart, Ford, Škoda i druge automobilske marke.

Otkup automobila Novi Sad

ZAŠTO IZABRATI NAS?

Ukoliko želite da prodate Vaše vozilo bez muke u jednom danu pozovite nas i mi ćemo doći i ponuditi Vam najbolju moguću cenu. Isplatu vršimo odmah, a troškove papirologije i transporta mi preuzimamo. Otkupljujemo automobile u Novom Sadu i okolini.

NAJBOLJA OTKUPNA CENA

Naše iskustvo naučilo nas je da odredimo najbolju otkupnu cenu za Vaš automobil. Trudimo se da obe strane budu zadovoljne.

ISPLATA ODMAH

Nakon dogovorenih uslova za otkup automobila, ceo iznos Vam odmah isplaćujemo.

BESPLATNA PROCENA

Ukoliko niste sigurni koja je realna cena Vašeg vozila, pozovite nas i mi ćemo izaći na teret i besplatno odrediti realnu otkupnu cenu vozila.

dOSTUPNI ZA SVA PITANJA DO 22H
OTKUP AUTOMOBILA NOVI SAD